top of page

Matkamme

Kiristynyt tekemisen tahti, työelämän ja vapaa-ajan
tasapainon epäsuhta, liiallinen työkuorma, liian
vähäinen sosiaalinen tuki työssä, merkityksellisyyden
tunteen katoaminen… Työssä kuormittuminen ja
uupuminen vievät työntekijöitä pahimmillaan pitkille
sairauslomille ja jopa työkyvyttömyyteen saakka. Tilanne ei voi jatkua näin. Niinpä perustimme Happy mind AI:n!

Missiomme

Tehtävänä
onnellisempi
työelämä.

Varustaaksemme yksilöt tarvittavilla työkaluilla ja oivalluksilla työpaikan haasteiden voittamiseksi hymyssä suin.

 

Työpaikan hyvinvoinnin vapauttaminen ei ole yksinäinen ponnistus. Se on jaettu matka, ja olemme täällä tukemassa sinua jokaisella askeleella.

Happy employee
Nainen kävelee luonnossa.

Tarinamme

Tarinamme syntyi huolesta, joka liittyi työhyvinvointiin kiireisessä työelämässä.

Monet kokivat kasvavan stressin, heikentyneen työ-elämän tasapainon, liiallisen työkuorman ja merkityksellisyyden katoamisen työssään.

 

Työpaikalla koettu sosiaalinen tuki oli monesti vähäistä, ja tämä kaikki johti usein työntekijöiden kuormittumiseen ja uupumiseen. Valitettavasti nämä ongelmat saattoivat johtaa pitkiin sairauslomiin ja jopa työkyvyttömyyteen. Yritykset tiesivät usein ongelman, mutta eivät tienneet kuinka saada ennakoivan hyvinvointistrategia toimimaan tehokkaasti.

Tutkimusten mukaan jopa neljäsosa suomalaisista työntekijöistä oli kokenut oireilevansa tai pelkäsi uupumuksen uhkaavan. Mitä tapahtuu, jos työyhteisö ei ole hyvinvoiva?

 

Ymmärsimme, että jotain on muuttuttava, mikä sai meidät etsimään uusia ratkaisuja. Tästä myöhemmin syntyi Happy mind AI. Tekoälypohjainen sovellus mahdollisti työhyvinvoinnin seurannan, mittauksen ja hyvinvoinnin johtamisen ennennäkemättömällä tavalla. Sovellus pohjautuu tutkittuun tietoon ja sen käyttämän teorian juuret lähtevät jo 1800 -luvulta. 

Työhyvinvointi on suuri globaali haaste, joka vaatii ennennäkemättömiä ratkaisuja. Me Happy mind AI:ssa haluamme olla  edelläkävijöiden joukossa, jotka tarttuvat tähän haasteeseen. Tehtävämme on tehdä työelämästä onnellisempaa, ja Happy mind AI:n avulla tiedämme, että se on mahdollista. Olemme omistautuneita jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen ammattilaisten kanssa. Onnellisempi työyhteisö on paitsi kilpailuetu että voimavara, josta kannattaa pitää kiinni!

Uskomme tekoälyn voimaan!

Ihmiskeskeiset ratkaisut

Yhdessä kumppanimme kanssa uskomme ihmiskeskeisiin ratkaisuihin. AI-työkalumme yhdistää kehittyneen tunteiden tunnisteteknologian voiman vahvaan ihmistieteeseen, jotta työpaikan hyvinvointi kohoaa uusiin korkeuksiin.

Saamme korvaamattomia oivalluksia työpaikan hyvinvoinnista

Varhaisessa vaiheessa saamme arvokkaita oivalluksia yksilöiden emotionaalisesta hyvinvoinnista työpaikalla hyödyntämällä viimeisimpiä kasvojen koodausten analyysiteknologian edistysaskeleita.

Wellbeing at work
bottom of page